Nieuwsbrief september 2024
Nieuwsbrief september 2024

Nieuwsbrief september 2024

Start van het nieuwe seizoen!

Deze vakantie was voor mij meer een werkvakantie, maar ik heb er enorm van genoten. Zo zette Freekids kinderopvang mij in om op alle vakantie opvang locaties vilt workshops te geven. Wat waren de kinderen weer heerlijk bezig met water, wol en heel veel zeep!

Eigentijdskinderfestival

Daarna ging de reis naar Ecolonie in Frankrijk. Daar ben ik gevraagd om workshops te geven tijdens het eigentijdskinderfestival. Het was een enorme ervaring, en ook hier weer… allemaal blije, trotse kinderen na onze workshop. Van Hongerige vis tot toverbal, het was één groot feest. Het was echt een eer om op deze prachtige, betoverende plek workshops te mogen geven! 

Nieuw aanbod workshops

Inmiddels staan mijn nieuwe aanbod aan workshops op mijn site; www.ambrosianaturals.nl en zijn de inschrijvingen gestart. Dit keer weer hele nieuwe workshops zoals de drie daagse fruit- vilt workshop waarbij we aan de gang gaan met voornamelijk naaldvilten. Maar ook geef ik dit jaar een uitgebreide workshop voor de basistechniek voor het natvilten. Ook start vanaf 11 oktober het Crea café, speciaal voor onze crea Bea’s! Hier komen verschillende materialen aan bod, denk hierbij aan kleien, mixed media, keramiek of zelfs bloemschikken. Kijk voor het volledige aanbod op de website. Ik werk uitsluitend met kleine groepjes, dus vol is vol! 

Natuurlijk is er ook weer een uitgebreid workshopaanbod voor de kinderen! Zoals dieren plezier waarbij ze hun eigen dier gaan vilten. Maar ook is er een speciale herfstvakantie special… want tijdens deze workshop kom je gezellig met je papa, mama of oma/opa vilten! Samen gaan jullie iets prachtigs maken voor de herfsttafel. Het kinderviltatelier gaat vanaf 20 september weer van start en zal iedere vrijdag plaatsvinden van 15.00 tot 16.00 uur. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer workshops, maar daar verwijs ik u graag door naar mijn website. 

Tegendraads uit de bocht

Zou je graag meer informatie willen of een voorbeeld willen zien van de workshops? Kom dan aanstaande Zaterdag, 7 september naar Tegendraads uit de bocht in Wormerveer. Ook dit jaar sta ik daar met een kraampje met handgemaakte spullen en kun je mij persoonlijk vragen stellen over de workshops! 

Kunst in de Heemtuin 

Speciaal voor het 50 jarig bestaan van Zaanstad wordt dit jaar Kunst in de Heemtuin georganiseerd. Vanaf aanstaande Zondag 8 september staat de gehele tuin in het teken van Kunst! Voor de opening om half 2, komt er een heuse stadsvos en wordt het evenement feestelijk geopend. Rond 2 uur kunt je gratis deelnemen aan verschillende workshops. Je kunt bijvoorbeeld een mandala maken met natuurlijke materialen, verven met planten en niet te vergeten, vilten! Op Woensdag 11 september van 14.00 uur tot 16.00 uur zijn er ook verschillende workshops, speciaal voor de kleine kunstenaars. Hier kun je een vlag maken of een prachtige vlinder vilten! Als afsluiter op Zondag 15 september komt er vanaf 16.00 uur de Country Cousins met live muziek. 

Speciaal voor Kunst in de Heemtuin heb ik op scholen, tijdens het kinderviltatelier en bij verzorgingstehuizen schilderijtjes gevilt. Deze kunstwerken ga ik verwerken in een groot DNA spiraal van wilgentakken, die ik samen met vrienden heb gemaakt. Dit kunstwerk zal ook de gehele week te zien zijn in de Heemtuin. 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *