Nieuwsbrief januari 2023
Nieuwsbrief januari 2023

Nieuwsbrief januari 2023

Het is even stil geweest rondom het viltatelier, maar achter de schermen ben ik bezig geweest met onder andere nieuwe workshops te ontwikkelen. 

In Maart beginnen twee workshops, namelijk ‘vogelhuisje’ vilten. Op Zaterdag 11 en 18 Maart zal de workshop voor volwassenen plaats vinden in de Fluxus. Tijdens deze workshop gaan wij aan de slag met gekaarde wol via een mal; de 3D techniek. Voor de iets wat gevorderden gaan wij zelf het hengsel maken en leer ik je hoe je dit als 1 geheel kunt maken. Nog geen ervaring, dan maken wij het ophangsysteem middels een stoer, dik touw. Daarnaast gaan we het vogelhuisje versieren met verschillende soorten wol, vezels, zijde, yarn en krullen.  

Voor de kids geef ik de workshop in de Fluxus op Vrijdag 17 en 24 Maart. Hierbij gaan wij ook aan de slag met verschillende soorten wol en gaan wij experimenteren met verschillende kleuren. Ook hierbij gaan wij vilten om een mal en gaan wij het versieren met diverse materialen. 

Om je op te geven ga naar fluxus.nl/viltatelier

Dit jaar ben ik op veel scholen geweest om diverse ‘mini’ vilt workshops te  gegeven. Via deze weg geef ik mijn passie door aan de volgende generatie… en wat zijn de kinderen enthousiast en trots op hun kunststukje! 

Daarnaast ben ik bezig geweest met een ‘geheim’ kunstproject. Dit gevilten kunstobject is te zien en aan te raken in het weefhuis, tijdens hun 20 jarig jubileum ‘Zinnenprikkelen’. Tijdens deze expositie draait alles om het prikkelen van de zintuigen… nieuwsgierig geworden?
Kom dan langs in het Weefhuis in Zaandijk van 31 Maart t/m 10 April. Voor meer informatie; www.hetweefhuis.nl

Na groot succes is kindervilt-party, voor een creatief verjaardagsfeestje, nog uitgebreider in haar keuzes. Een geheel verzorgt knutselfeestje bij jou thuis of in het Blauwe pand aan de Aris van Broekweg 2 in Zaandam (kleine meerprijs). Je kunt hierbij kiezen uit verschillende thema’s, denk hierbij aan sierraden maken, ontwerp en maak je eigen handpop of knuffel. Zelfs een speurtocht is mogelijk! Kapitein leeghoofd is ontzettend vergeetachtig en is vergeten waar hij zijn ‘schat’ euh, boek heeft verstopt. Samen met de kinderen gaan wij opzoek en maken wij van wol een eigen schatkaart! Voor meer informatie en boekingen kijk dan hier: kindervilt-party

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *