Nieuwsbrief September 2023
Nieuwsbrief September 2023

Nieuwsbrief September 2023

Na een lange vakantie verheug ik mij weer op het nieuwe seizoen. Tijdens deze weken had ik mooi de tijd om weer een nieuw cursus aanbod voor het komende jaar te maken. Voor elk seizoen is er een leuke, creatieve cursus zowel voor kinderen als volwassenen. Denk hierbij aan thema herfst en kerst maar ook aan het interieur is gedacht zoals mooie woonkeien maken of een grote hippe mand. Voor het hele programma kijk dan hier.

Vanaf woensdag 6 september start het kindervilt-atelier weer! Samen gaan we op een ontdekkingstocht, want wat is er allemaal mogelijk met wol? Iedere week maken we iets nieuws en behandelen we een andere techniek. Let op, we zijn verhuist van de Fluxus naar het Blauwe Pand aan de Aris van Broekweg 2 in Zaandam. Om je op te geven kun je een mailtje sturen naar info@ambrosianaturals.nl.

Maar ook aan de volwassenen is gedacht! Iedere Vrijdag is er het vilt-cafe, de vilt maakplaats van Zaandam. Hier kun je een tafel reserveren en gebruik maken van alle spullen dat je nodig hebt tijdens het vilten. De wol kun je zelf meenemen of ter plekke bij mij kopen. Als je nog geen ervaring hebt met nat vilten dan heb ik ook kant en klare pakketjes te koop vanaf 5,- per stuk. Onder mijn begeleiding en een kopje koffie/thee en iets lekkers gaan we samen aan de slag! Voor prijzen en reservering, kijk hier!

Markt tegendraads uit de bocht

De gezellige markt, tegendraads uit de bocht, is er weer aanstaande Zaterdag (2 September). Deze markt staat geheel in het teken van wol, draad en andere textielvormen. Dit jaar sta ik er ook met mijn kraampje! Ik heb deze vakantie niet stil gezeten en enorm veel nieuwe producten ontworpen. Ben je benieuwd, kom dan gezellig langs! Maar op deze dag is er nog veel meer te beleven! Zo vinden er diverse activiteiten plaats en lopen er mensen rond in kledingdracht en gosplay kostuums. Ook is er live muziek en is er genoeg horecagelegenheden om lekker een hapje te eten. De markt is van  10.00 uur tot 16.00 uur in de Zaanbocht van Wormerveer.

Sprookjestuin Heemtuin Zaandam 2023

Het lijkt nog ver, maar voordat je het weet is het al weer zover….De sprookjestuin in de Heemtuin Zaandam. Dit jaar vindt deze sprookjestuin weer plaats in de Herfstvakantie. De voorbereidingen zijn al weer in volle gang om alle sprookjes weer tot leven te maken! De sprookjestuin vindt plaats in de Heemtuin, naast het Veldpark. Kinderen lopen doormiddel van een speurtocht langs alle sprookjes, mythen en sagen. Ook is er een pannenkoekenhuis waar kabouters heerlijke pannenkoeken bakken. Volwassenen zijn gratis, voor de kinderen wordt een bijdrage gevraagd. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op; zaansnatuurmilieucentrum.nl

Voor al mijn activiteiten omtrent het vilten en de nieuwste update kun je mij volgen op insta; ambrosia.naturals.viltatelier of via facebook; Ambrosia Naturals viltatelier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *