Nieuwsbrief Mei 2024 
Nieuwsbrief Mei 2024 

Nieuwsbrief Mei 2024 

De viltworkshops voor volwassenen en kinderen zijn allemaal met groot succes afgerond. Van stenenvilten tot windlichten, prachtige lampions en zelfs eigen ontworpen knuffels! Het was een gezellige, dolle boel met de kids en met de groep volwassenen kwamen gezellige gesprekken en prachtige verhalen langs tijdens het vilten en onder het genot van een kopje koffie of thee. 

Laatste workshop volwassenen

Aanstaande Vrijdag, 24 Mei, is er een extra workshop voor volwassenen ingeplant. Deze workshop is speciaal om het eens een keertje uit te proberen. Tijdens deze workshop leer ik je volgens de natvilttechniek bloemen vilten. Voor alle abonnees geef ik 5,- euro korting op de workshop en betaal je geen 25,- maar 20 euro. Stuur een mailtje naar info@ambrosianaturals.nl om je op te geven en vermeld de code zomerbloemen24 om gebruik te maken van de korting. 

Kinderviltatelier 

Het kinderviltatelier gaat wel gewoon door tot de zomervakantie! Voor de Woensdag groep is 17 juli de laatste les en voor de vrijdagsgroep op 19 juli. Mocht de strippenkaart nog niet vol zijn, geen probleem, deze is na de vakantie gewoon weer geldig. Na de zomer vakantie starten wij weer met het kinderviltatelier in week 38. 

Eigentijds kinderfestival Frankrijk 

Rond het viltatelier Ambrosia Naturals is het deze zomer niet helemaal stil. Dit jaar gaat het kinderviltatelier namelijk viltworkshops geven tijdens het eigentijds kinderfestival in Frankrijk! Dit is een geweldig kinderfestival dat plaatsvind op het terrein van ECOlonie in de Franse Vogezen. Voor meer informatie; www.eigentijdskinderfestival.nl 

Tegendraads festival, Wormerveer 

Na de vakantie, op 7 September, sta ik in de zaanbocht in Wormerveer tijdens het tegendraads festival. Tijdens dit evenement draait alles om het schaap en is er een grote markt met verschillende kraampjes met ambachten en hobbyisten.  

Kunst in de Heemtuin, Zaandam

Op 8 September is de opening van ‘Kunst in de Heemtuin’. Een project dat speciaal is opgezet voor het 50 jaar bestaan van Zaanstad. Na de opening met een stadsdichter en een fantastische band, wordt de tuin voor een week opengesteld en zijn er diverse kunstwerken te bezichtigen. Op de opening zullen er ook verschillende workshops plaatsvinden, waaronder natuurlijk vilten! Op de woensdag zal er in de middag een speciaal kinderworkshop programma zijn. Speciaal voor dit kunstevenement ga ik langs scholen en verzorgingstehuizen om daar een schilderij te vilten met toevoeging van natuurlijke materialen. Maar ook de kids van het kinderviltatelier en de groep thuisonderwijs wil ik vragen om mee te helpen aan dit kunstwerk. Deze kunstwerken worden verwerkt in een spiraal tot één kunstwerk dat tijdens dit evenement zal worden getoond. Het beloofd een prachtig evenement te worden, dus zet deze alvast in de agenda! 

Prijsverhoging 

Ik probeer altijd mijn prijzen zo laag mogelijk te houden om het zo laagdrempelig mogelijk te houden maar helaas heb ik dit jaar de prijzen toch moeten verhogen. Dit komt niet alleen doordat alles om ons heen steeds duurder wordt, ook de blauwtong en het slechte weer hebben hier invloed op. Veel schapen zijn overleden door de blauwtong, zo ook mijn Zaanse schaapjes waar ik ieder jaar prachtige schapenvachtjes van kreeg. Maar ook het slechte weer heeft invloed op de vacht gehad en zijn sommige zo vervuild dat ik deze niet meer kan verwerken. 

Nieuw workshop aanbod! 

Het nieuwe aanbod van de viltworkshops staan al op de site. Ze starten pas in September maar als je verzekerd wilt zijn van een plekje kun je je nu al inschrijven! Hou de site wel in de gaten, want er komen ongetwijfeld meer workshops bij! 

Dit was de laatste nieuwsbrief van dit jaar. Mocht ik jullie niet daarvoor nog zien of spreken, wens ik jullie allemaal alvast een heerlijke zomer toe! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *