Ambrosia Naturals
Vilt-building

Vilt-building

Dit is een speciale workshop om de teambuilding binnen het bedrijf te vergroten. Maar ook zeker geschikt voor een vrienden/vriendinnen uitje of voor een creatief vrijgezellen feestje.

Tijdens deze creatieve workshop gaan we samen met elkaar aan de slag met water, zeep en prachtige gekleurde schapenwol. Vilten is een eeuwenoude textiel techniek dat door de eeuwen heen niet alleen een functionele functie heeft gekregen. In de kunst wereld zie je het vilten steeds meer terug komen en sta je versteld van de mogelijkheden van wol.

Tijdens deze workshop staat het samen doen en het samen zijn centraal. Met elkaar ga je een samenwerkingsproject aan waar iedereen zijn eigen steentje kan bijdragen! Er zijn verschillende keuzes en opties waar je uit kunt kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld met zijn alle een prachtige bos bloemen vilten. Iedereen maakt 1 of twee bloemen die we op het einde tot een mooi boeket gaan bloemschikken. Toch liever iets dat ieder voor zich maakt maar toch samen? Dan kun je met de workshop keien vilten er zeker van op aan! Heb je een ander thema of idee, laat het mij dan weten, we komen er samen zeker uit.

De workshop is op locatie maar het is ook mogelijk om het in de Fluxus te geven in Zaandam. Toch liever een andere locatie, bijvoorbeeld in een restaurant met lunch of liever met een gezellige borrel en een hapje, vraag naar de mogelijkheden!  

viltstenen