Ambrosia Naturals
Vilt-café

Vilt-café

De vilt-café voor volwassenen biedt verschillende cursussen aan. De meeste zijn thema gericht, denk aan 3D kerstboom of vogelhuis vilten. Deze workshops zijn speciaal geschikt voor beginners die willen experimenteren met wol. Dit kan door middel van de nat vilt techniek maar ook droogvilten (naaldvilten) kan aan bod komen.

Op de site van de Fluxus onder de zoeker ‘vilten’ kunt u mijn cursus aanbod vinden. Houdt de site in de gaten, want ik bied geregeld nieuwe viltworkshops aan of neem contact met mij op via info@ambrosianaturals.nl

Wilt u toch liever met uw vriendenclub een cursus vilten komen volgen, dan is dat ook zeker mogelijk! Het minimum aantal personen is 4 en het maximaal aantal zijn 8 personen. Samen kunnen wij bespreken of u een thema in gedachten heeft, of misschien gewoon lekker wilt experimenteren met wol. Dit is mogelijk in de Fluxus (in overleg), in Het blauwe pand of op eigen locatie. Informeer naar de mogelijkheden.  

Ook is het mogelijk om een mini workshop te geven op locatie. Denk hierbij aan een trouwerij, vrijgezellen party of een verjaardag. Tijdens deze workshop kan ik de workshop keien vilten aanbieden, zeepjes vilten of bijvoorbeeld bloemen.

Voor andere ideeën kunt u altijd contact met mij opnemen voor de mogelijkheden!

Prijs op aanvraag.