Nieuwsbrief Januari 2024
Nieuwsbrief Januari 2024

Nieuwsbrief Januari 2024

Met inmiddels 2023 achter ons te hebben gelaten, terug kijkend naar een prachtig mooi jaar… vol schapenwol en creativiteit! Heel veel volwassenen maar ook heel veel kinderen hebben hun weg gevonden naar het viltatelier en hebben daar prachtige dingen gemaakt en geëxperimenteerd met wol.  

Zelf kan ik ook met trots terug kijken naar mooie en inspirerende exposities waar aan ik heb mogen deelnemen. Dit jaar stond ik maar liefst wel twee keer in het Weefhuis met mijn viltwerk! Ook bij Feaz waren er veel kijkers tijdens mijn expositie waar ik alles toonde wat ik het afgelopen jaar had gemaakt. Maar natuurlijk was de Sprookjestuin ook dit jaar weer een groot succes waarbij ik met maar liefs drie sprookjes deelnam.  

Ook dit jaar staat er weer veel op de agenda, waaronder weer veel nieuwe workshops voor jong en oud!  Een aantal stonden al in de agenda en waren al bekend gemaakt, maar er zijn er ook een aantal bijgekomen! Van sommige workshops heb ik de tijd een beetje aangepast om iets meer tijd te creëren. De eerst volgende workshop voor volwassenen is woon kei vilten, een echte eyecatcher in uw woning! 

Maar wat dacht u van een hippe mand met lederen handvaten die u zelf mag bewerken op de ambachtelijke manier? Of een vogelhuisje of wat dacht u van schilderen met wol in een borduurraam? Voor de kinderen is de eerst volgende workshop speelkeien vilten, in alle mogelijke kleuren van de regenboog. De kids gaan heerlijk experimenteren met verschillende wol, water en zeep…dat beloofd een leuke ochtend te worden. Maar ook een vogelhuisje vilten is mogelijk of wat dacht je van een eigen knuffel ontwerpen? Ik werk in het atelier met kleine groepjes, hou er rekening mee dat u zich op tijd aanmeld want vol is vol! 

Door de vele aanvragen van ouders, gaat het kinderviltatelier nu ook op Vrijdag middag open! Vanaf 19 december zal de eerste les van start gaan om 15.00 uur, je kunt uw kind nu aanmelden!  

Het kinderviltatelier van de woensdag pakt de draad weer op en start 10 januari van 15.00 tot 16.00 uur. Ook voor de woensdag middag is nog plek vrij, graag vooraf opgeven via info@ambrosianaturals.nl 

Maar ook gaat vanaf 17 januari, speciaal ontwikkeld voor thuisonderwijs kinderen, de kinderviltschool van start. Deze lessen zullen om de week plaatsvinden, waar de kinderen stapsgewijs leren vilten en spelenderwijs het proces onder de knie krijgen. Voor meer informatie, stuur dan een mailtje naar info@ambrosianaturals.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *